Ο Σπύρος Ζαχαροπλαστείο

0 Comment

Εδώ και 50 χρόνια Ο Σπύρος και τώρα , η νέα γενιά οι γιοι του Γιαννης Και Θανάσης συνεχίζουν να γλυκαίνουν την Κύμη , τους επισκέπτες και τους κατοίκους της. Είστε Κουμιώτες , έρχεστε για διακοπές; Ή για βόλτα αυθημερόν;

Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε στο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Ο Σπύρος και να δοκιμάσετε τα χειροποίητα ντόπια παραδοσιακά γλυκά μας που σερβίρεται με τον φρεσκοψημένο καφέ σας.

Αξίζει να πάρετε ένα κουτί γλυκά για τους φίλους σας, γιατί είναι σίγουρα γλυκά τα οποία δεν τα έχετε ξαναδοκιμάσει.

Στο οργανωμένο εργαστήριο μας εκτός από αμυγδαλωτά που ξεχωρίζουν παρασκευάζουμε, επίσης γλυκά ταψιού και σιροπιαστά, Κουμιότικο μπακλαβά, κανταΐφι και γαλακτομπούρεκο με την μυστική μας συνταγή.

Εδώ είναι σαν να έχουμε όλο τον χρόνο Χριστούγεννα καθώς σας προσφέρουμε μελομακάρονα με ντόπιο μέλι και κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και πολύ αμύγδαλο όλοι θα σας πουν να δοκιμάσετε τις κλασσικές μας πάστες , τις κασετίνες , τις σοκολατίνες και τα πλούσια μας κωκ.

Τέλος όλοι εμείς της οικογένειας του Σπύρου εκτός τις θερμές ευχές μας, θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας προσφέρουμε τα γλυκά ή την εορταστική τούρτα των γενεθλίων σας, της βάπτισης ή και του γάμου σας!

 

50 χρόνια εμπειρίας δεν είναι μόνο ιστορία και παράδοση είναι η εγγύηση της γευστική σας απόλαυση!

 

Ελάτε να σας γνωρίσουμε Σπύρος , Γιάννης και Θανάσης!

Πλατεία Κύμης, Κύμη Ευβοίας

 

Βρείτε μας στην Κύμη,Κωσταρου Βάμβα 7

 

 

Τηλ.Επικοινωνίας 22220 22464

Facebook Comments Box